У межах президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво» в селі Драгово стартував капітальний ремонт дороги.

2021-09-13 14:00:04
Цей відрізок автошляху стане частиною «Малого карпатського кола», яке реалізуємо в області у рамках президентської ініціативи Володимира Зеленського "Велике будівництво 



На Закарпатті реалізовують потужний інфраструктурний проєкт.

У межах ініціативи «Мале карпатське коло» стартував ремонт дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино в с. Драгово.

Оскільки згідно з проєктом тут пройде капітальний ремонт, то і роботи передбачені масштабні. Так, підрядник планує зробити фрезування покриття, розібрати існуюче покриття і щебеневу основу, влаштувати основу зі щебеневої суміші С7. Лише після цього почнуть влаштовувати покриття з гарячого дрібнозернистого асфальтобетону.

Не залишаться без уваги і фінішні, косметичні, штрихи: з’їзди, укріплення узбіч, встановлення та/або заміна дорожніх знаків та влаштування зручних тротуарів.

За сприятливих погодних умов роботи планують завершити до кінця вересня. Загалом вдасться відремонтувати близько 5 км шляху.

За словами першого заступника очільника області, у рамках «Малого карпатського кола» також завершується ремонт відрізку автошляху Синевир-Колочава-Буштино протяжністю 17,6 км від с.Синевир до с.Негровець, в межах с.Негровець до центру с.Колочава, а також між с.Колочава і с.Меришори.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00