Ремонт дороги у с. Павлово вже на завершальному етапі», – Іштван Петрушка

2021-09-14 17:02:05
У Закарпатській області відновлюють дорогу територіального значення Т-07-12 Перечин – Свалява.
Заступник голови облдержадміністрації Іштван Петрушка повідомляє, що на одній із ділянок маршруту роботи вже на завершальному етапі.Закарпатській області відновлюють дорогу територіального значення Т-07-12 Перечин – Свалява.
Заступник голови облдержадміністрації Іштван Петрушка повідомляє, що на одній із ділянок маршруту роботи вже на завершальному етапі.
Як зауважують у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, в с. Павлово км 37+000 – км 39+927 влаштовують верхній шар покриття з дрібнозернистого асфальтобетону товщиною 5 см.
Загалом конструктив дорожнього одягу утворюють шар щебенево-піщаної суміші – 17 см; вирiвнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону – 12 см, верхнiй шар з дрiбнозернистого асфальтобетону – 5 см, а також для кращого відведення води від дорожнього одягу – водовідвідний шар в узбіччі та частково під краєм проїзної частини зі щебню середньою товщиною 26 см.
«Саме такий підхід дозволить підвищити стійкість оновленого автошляху до води, морозу та руйнації, а також забезпечить можливість витримувати інтенсивне навантаження транспортних засобів, зокрема й вантажівок», – підкреслює Іштван Петрушка.
Після укладання фінішного шару тут розпочнуть роботи з відсипки та укріплення узбіччя, нанесення розмітки, встановлення дорожніх знаків та інші.
За словами заступника очільника області, з кожним днем транспортні артерії Закарпаття стають ще якіснішими завдяки реалізації президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво».
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00