Юні музиканти з Дубового здобули премії на другому міжнародному конкурсі - фестивалі "STANKOVYCH FEST" (ФОТО)

2018-02-26 14:20:44

З 21 по 25 лютого вже вдруге на базі двох санаторіїв Свалявщини – "Квітка полонини" і "Поляна!, за підтримки Міністерства культури України, відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль "Stankovych fest".


роводився конкурс у номінаціях музичне та образотворче мистецтво, а також юний композитор. У конкурсах виступали індивідуальніі виконавці, ансамблі та великі колективи. Цього року вікова категорія учасників необмежена. Участь у фестивалі взяло близько 300 учасників з усієї України, а також Польщі, Словаччини, Угорщини.
До складу журі запрошені відомі діячі культури нашої держави та закордоння. Учасників привітав голова журі – наш земляк, родом зі Свалявщини – всесвітньовідомий композитор Євген Станкович. До присутніх звернулися і члени журі, в складі якого відомі імена – Андрій Чебикін, Володимир Микита, Михайло Чембержі, Олександр Олійник, Наталія Петій-Потапчук та багато інших.
Серед учасників конкурсу в 2 віковій категорії (8-11 років) були учні Дубівської ДШМ: Ангеліна Климчук, Альбіна Кушнір - баян (вик. Наталія Іванівна Дикун), Надія Магула (вик. Тетяна Василівна Канюка), Златослава Носа (вик. Неоніла Юріївна Цубера).
За підсумками конкурсу дев’ятирічні Ангеліна Климчук та Альбіна Кушнір, які грають на баяні, здобули відповідно  ІІІ премію та диплом конкурсу-фестивалю, а Надія Магула (11 років) - ІІ премію. Вокалістка Златослава Носа (10 років) стала дипломантом конкурсу.





Адміністрація Дубівської ДШМ
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00