Президентськими відзнаками нагороджено волонтерів Тячівщини

2018-02-28 16:46:08
       
  Ще два волонтери  Дмитро Шелемба з села Широкий Луг та Василь Гоблик з Тячева  отримали відзнаки Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції»

         Попередньо, на урочистих заходах, які відбувалися в районі  такі нагороди отримали учасники АТО, волонтери, активісти  та  благодійники.
     Оскільки Дмитро Шелемба  та Василь Гоблик, через зайнятість не були там присутніми, тож на днях нагороди їм вручив голова РДА Василь Дем'янчук в кабінеті.
         Відтак подякував волонтерам за благородну справу, яку кожен робить у цей важкий для країни час. Завдяки чому з нашого району з часу АТО на Схід було відправлено сотні тонн гуманітарних вантажів та десятки автомобілів для потреб української армії та місцевого населення, яке опинилось в зоні військового конфлікту.
         - Велика вдячність вам за все, що ви робите для наших захисників, для рідної країни в ім'я миру та збереження  територіальної цілісності, - наголосив Василь Юрійович.
      Під час зустрічі були обговорені актуальні питання соціального захисту і подальшої підтримки бійців АТО, проведення гуманітарних акцій для потреб Сходу, волонтерської діяльності на території району.
                  Прес-служба Тячівської райдержадміністрації  


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00