2018 рік Указом президента України в нашій країні оголошено роком реалізації просвітницького проекту "Я МАЮ ПРАВО"

2018-02-28 16:57:39

В рамках проекту проводиться інформування громадян та надання практичних рекомендацій щодо захисту прав за найбільш актуальними напрямами.


Поширення знань та освітня місія сприяє залученню громадян до правової активності та правосвідомої поведінки. До географії проекту віднесено всі міста України, включаючи віддалені селища, де функціонують центри та бюро системи надання безоплатної правової допомоги.

"Девіз проекту: ЗНАЮ! ДІЮ! ЗАХИЩАЮ! Знаю свої права. Користуюсь ними і знаю, що треба робити, коли мої права порушують. Захищаю себе згідно з законами, а держава захищає мене і мої права. Не знаєш, як вирішити спір? Забирають бізнес? Відбирають майно? Вимагають хабара за іспит чи навчання? Як оформити договір оренди землі? Як оформити виплату субсидій? Не сплачуєш аліменти?", - йдеться у повідомленні.
Тривалість проекту становить 3 роки (2017–2019 роки).
Більше інформації про проект «Я МАЮ ПРАВО!» за посиланням http://pravo.minjust.gov.ua/ або за номером телефону 0 800 213 103 (єдиний контакт-центр системи надання безоплатної правової допомоги).

Також можна звернутися до Тячівського бюро правової допомоги Хустського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги який знаходиться за адресою м. Тячів, вул. Незалежності 30.

Тячівське бюро правової допомоги
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00