Упродовж останніх двох років у Закарпатській області за ініціативою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» було реконструйовано та збудовано 46 медичних закладів, 13 шкіл та садочків, а також 562 км доріг.

2021-10-26 19:30:06
Упродовж останніх двох років у Закарпатській області за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» було реконструйовано та збудовано 46 медичних закладів, 13 шкіл та садочків, а також 562 км доріг. Наступного року «Велике будівництво» у регіоні продовжиться у не менших масштабах.
Про це йдеться у відеоролику на сторінці Facebook Володимира Зеленського, який є ініціатором програми «Велике будівництво».
У відео, що розмістив Президент, можна побачити, як за короткий термін змінилося Закарпаття.
«Закарпаття – це область, що межує з чотирма країнами Євросоюзу, мультикультурний регіон, де спілкуються різними мовами та сповідують різні релігії. Область, де знаходиться найвища точка України та географічний центр Європи», - сказав Зеленський.
За словами Президента, Закарпаття, з урахуванням його географічного положення, має всі підстави і потенціал для того, щоб стати інфраструктурним центром України та Європи.
«Туристичний потенціал краю та інфраструктурні умови для мешканців Закарпаття є важливим для мене питанням», - зазначив також Зеленський.
Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський головною метою програми «Велике будівництво» назвав створення якісної інфраструктури, яка найяскравіше демонструє ставлення держави до своїх громадян.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00