Благодійники потішили вихованців Тячівської "Парасольки" подарунками

2018-03-01 16:12:43
         

Чимало різноманітних пакунків з солодощами, засобами повсякденного вжитку і приємними сюрпризами, отримали на днях вихованці Тячівського соціально-реабілітаційного центру для осіб з інвалідністю  "Парасолька".
 

         А доставили подарунки в заклад від Закарпатського Фонду розвитку та милосердя  "Нове життя" за сприяння керівництва району - голови РДА Василя Дем'янчука та районної ради Івана Фабриція, представники фонду Віталій Богдан і Василь Зеленько. 
         Даний візит у "Парасольку" ознаменував собою  завершення ще одного етапу благодійної  акції Фонду, яка тривала впродовж останніх декілька місяців. В результаті чого до  новорічно-різдвяних свят подарунки отримала багатотисячна малеча Тячівщини. Декілька тонний вантаж із солодощами волонтерами було відправлено в АТО для наших захисників та мирних мешканців зони військового конфлікту.
        Слід відмітити, що представники фонду - часті гості в "Парасольці", допомагають чим можуть. А вихованці закладу вже впізнають своїх благодійників в обличчя  і радіють їх кожному  візиту.
         Директор центру Оксана Лукач широ подякувала організаторам акції  за  подарунки та увагу до молодих людей з інвалідністю. 
                        Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00