90% українців задоволені сервісом у ЦНАП. Найвище громадяни оцінили комфорт у приміщеннях, компетентність та мову працівників.

2021-11-05 13:35:59
Перші результати всеукраїнської оцінки якості адмінпослуг перевищили очікування Мінцифри. 90% людей, які відвідали ЦНАП цього тижня, залишилися задоволені сервісом.
Українці залишили понад 6 000 відгуків у форматі телефонного інтерв’ю, через QR-постери, Viber- та SMS-опитування, а також на платформі Дія.Центрів. Понад 100 візитів здійснили «таємні відвідувачі». Найвище громадяни оцінили комфорт у приміщеннях, компетентність та мову працівників.
«Круто бачити на власні очі трансформацію в наданні державного сервісу. ЦНАПи модернізують приміщення, впроваджують нові послуги та сервіси, постійно навчаються та підвищують стандарти. А всеукраїнська оцінка якості адмінпослуг дає кожному Центру можливість продемонструвати, наскільки фантастично їхні команди вміють надавати послуги», — підкреслила заступник Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська
Для порівняння: в лютому цього року показник задоволеності сягав 77%, за результатами опитування 2 000 респондентів у межах дослідження EU4PAR та Офісу реформ КМУ.
Розвиток адміністративних послуг, питання їхньої якості й доступності перебувають під особливим контролем Президента Володимира Зеленського. Реформа адмінпослуг – одна з найбільш системних та послідовних реформ в Україні.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00