Особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування отримала ключі від житлового будинку за рахунок субвенції з державного бюджету

2021-11-11 16:08:14
Сьогодні голова Тячівської РДА Тімур Аверін, особисто, вручив ключі від житлового будинку, придбаного за державні кошти, 22-річному мешканцю селища Тересва.




«Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа,  є одним із пріоритетних завдань держави» - наголосив очільник району та побажав щасливому власнику, щоб  в омріяній оселі панували лише злагода та мир.

«Дуже хочеться щоб діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, були захищеними, відчували постійну турботу і увагу з боку держави, зокрема, мали дах над головою. Ми використовуємо усі можливості для того, щоб якнайбільше дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали власне житло, де зможуть побудувати власну родину» - наголосив Тімур Аверін.

За рахунок субвенції з державного бюджету, виділеної у 2020 році, придбано житло 3 особам з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Для 2 осіб проводиться пошук та підбір відповідного житла.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00