Робоча нарада з працівниками служби у справах дітей

2021-11-15 14:31:53
За дорученням голови Тячівської РДА Тімура Аверіна, заступник голови, Вадим Носа провів робочу нараду з працівниками служби у справах дітей.

На нараді було обговорено ряд проблемних питань та заслухано звіт про роботу Служби за 10 місяців  поточного року.
Протягом 10-ти місяців 2021 року працівниками Служби, спільно інспекторами ювенальної превенції Тячівського відділу поліції, здійснювались обстеження умов проживання неблагополучних сімей. Взято на облік 12 дітей, які проживають в сім’ях, що опинилися в складних сімейних обставинах.
З метою виявлення бездоглядних дітей, покращення криміногенної ситуації за цей період було здійснено 33 профілактичні заходи „Діти вулиці”, „Вокзал”.
Здійснено 18 перевірок стану виховної роботи в навчальних закладах району, під час яких з неповнолітніми, які схильні до правопорушень проводилися індивідуальні бесіди щодо попередження скоєння неправомірних дій.
Службою забезпечувалось вчасне набуття дітьми правового стутусу дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування та протягом 10-ти місяців взято на облік Служби 13 дітей даної категорії. З них 12 влаштовано під опіку, піклування родичів, 1 дитину усиновлено.
Службою у справах дітей ведеться контроль за умовами проживання та виховання усиновлених дітей, ведеться контроль зі діяльністю опікунів, піклувальників. 
Проводились обстеження житлово-побутових умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів піклувальників, в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу. 
На території Тячівського району діють 5 прийомних сімей та 2 ДБСТ, в яких виховуються 22 дітей даної категорії.
Також Службою було підготовлено та проведено 7 засідань комісії з питань захисту прав дітей, на яких розглянуто 60 питань, а саме: щодо позбавлення батьківських прав, захист житлових та майнових прав дітей, визначення місця проживання  дітей з одним з батьків, години зустрічей, питання профілактики правопорушень та інше.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00