Військова служба за контрактом у Збройних Силах України

2021-11-19 09:11:58
Пріоритетним завданням керівництва військових формувань України, в першу чергу Збройних Сил України, є поступова заміна мобілізованих військовослужбовців на мотивованих добровольців – контрактників.
Тячівською районною державною адміністрацією спільно з Тячівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, до місцевого населення, через засоби масової інформації, систематично доводиться інформація  про Збройні Сили України, про порядок проходження та переваги служби, пільги для військовослужбовців та членів їх сімей.
Протягом третього кварталу 2021 року прийнято на військову службу за контрактом 15 осіб.
Налагоджено співпрацю з районним центром зайнятості, який також сприяє в поінформованості бійців та залученню їх до служби за контрактом в Збройних Силах України. 
Зокрема, на базі центру зайнятості, працівниками Тячівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  було    проведено   рекламно-агітаційну  роботу  про    переваги служби за контрактом, вступу до вищих військових навчальних закладів, грошові виплати бійцям, підвищення заробітної плати та ін.
Відповідна робота щодо залучення демобілізованих учасників антитерористичної операції до служби за контрактом в Збройних Силах України буде проводитися і надалі.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00