Продовжується робота щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа

2021-11-22 15:03:03
В Тячівській РДА відбулося засідання комісії з питань придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 

Провів засідання заступник голови Тячівської райдержадміністрації, голова Комісії Вадим Носа за участі членів комісії - керівників структурних підрозділів державної адміністрації.
 
Так, завідувач сектору у справах сім’ї Тячівського управління соціального захисту населення, Інна Михалчич ознайомила присутніх з ситуацією в загальному, та пакетом документів, наданим членам комісії для розгляду. 
Інна Іванівна повідомила, що особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, яка звернулася із заявою, наразі, проживає в с.Підплеша Тячівського району, а обране нею житло, а саме, квартира, знаходиться у с.Велика Бакта  Берегівського району.

Комісією обговорено питання щодо придбання житла за рахунок державної субвенції ще одній особі, яка має на це право, і зокрема була присутньою на зібранні. 
Після розгляду справи, членами комісії було прийнято рішення надати управлінню соціального захисту населення  дозвіл на перерахування коштів субвенції з державного бюджету для купівлі квартири.

На завершення, Вадим Носа привітав щасливу власницю житла та побажав їй здоров’я, успіху та щасливого життя у новому помешканні.

„На сьогодні забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа залишається пріоритетним напрямком діяльності влади”, - наголосив заступник голови Тячівської райдержадміністрації Вадим Носа.

Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00