Вадим Носа відвідав ГО „Спорт-Бокс Клуб „Тячів”

2021-11-24 14:42:26
Днями Вадим Носа, заступник голови Тячівської райдержадміністрації відвідав громадську організацію "Спорт-Бокс Клуб "Тячів", на запрошення його керівника, Василя Федини.
Бокс - це відмінний вид спорту, який має низку переваг. Він розвиває витривалість, тренує спритність і координацію рухів, вчить володіти тілом, відчувати небезпеку, що насувається, вчить розпізнавати дії суперника і вчасно припиняти їх.

На сьогоднішній день ГО "Спорт-Бокс Клуб "Тячів" відвідує близько 30 вихованців. До кожної дитини потрібен окремий підхід та вміння налаштувати на роботу - розповів тренер.
За словами Василя Федини, батьки із задоволенням віддають дітей на бокс, бо по-перше, це непросто бойове мистецтво, а й різнобічний розвиток. Діти починають думати інакше, знаходять нових друзів та, найголовніше, мають можливість направити свою енергію у потрібне русло.
Дисципліна та витривалість – ось запорука успіху, каже тренер.

Під час зустрічі обговорювалися перспективи розвитку боксу на Тячівщині, реалії та проблеми в даному виді спорту. Йшла мова про потребу в підтримці розвитку спорту, особливо дитячого, на рівні громади, району та області. 

Залучення людей до занять боксом значно підвищує якість життя і цілком закономірно виховує фізично і психологічно здорову націю. Розвиток боксу – це чудовий шанс створити позитивний імідж у культурному та спортивному житті району - зазначив Вадим Носа, заступник голови Тячівської райдержадміністрації.

Держава забезпечує своїм громадянам реалізацію права на здоровий спосіб життя, на розвиток спорту та реалізацію своїх спортивних інтересів, у тому числі і шляхом об’єднання громадян у громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості. 
Політика держави у сфері фізичної культури та спорту ґрунтується на засадах забезпечення всебічної підтримки громадських організацій.
Програма Президента України Володимира Зеленського «Здорова країна» спрямована на всі вікові категорії та групи населення і має на меті збільшення тривалості життя українців.
Перша складова програми – це модель здорової школи, яка складається з вісьмох компонентів. Зокрема, це нова концепція уроків фізкультури.
Також, вона передбачає реформу шкільного харчування – нове шкільне меню.
Це популяризація спортивних секцій та гуртків, нові онлайн додатки, де діти і батьки зможуть їх знаходити та користуватися під час занять

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00