За програмою «Велике будівництво» в області ремонтують мостові переходи

2021-11-30 20:11:37
У межах реалізації президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Закарпатті відновлюють маршрути міжнародного, національного, регіонального та територіального значення. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Олександр Пацкан.

За його словами, одним з етапів ремонту автошляхів є роботи на мостових переходах. Зокрема, підрядні організації працюють на конструкціях між м. Чоп та с.Тийглаш, у селах Батьово, Бене, Вучкове, Велятино, Ділове, смт.Великий Бичків, у Перечині тощо. На деяких ділянках роботи вже частково або повністю завершені.

Залежно від результатів діагностики й оцінки фактичного стану споруд під час ремонту виконують підсилення, поширення мостів з доведенням їхніх габаритів та вантажопідйомності до нормативних. Також на мостах здійснюють поновлення, заміну елементів прогонових будов і опорних частин, відбудову й посилення опор, укладання гідроізоляції та покриття проїзної частини. Окрім цього, за потреби проводять заміну та влаштування огороджень і тротуарних блоків.

«Роботи на кожній ділянці проводять відповідно до встановлених вимог, усі етапи виконують якісно, при цьому забезпечуючи у майбутньому комфортне та безпечне пересування автошляхами області», – підкреслив Олександр Пацкан.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00