Петро Добромільський: «Від нас самих залежить, у якій зоні епіднебезпеки наш регіон опиниться завтра»

2021-12-01 19:13:47
Керівництво облдержадміністрації взяло участь у селекторі під головуванням Віктора Ляшка, Міністра охорони здоров'я.

На нараді йшлося про поточну епідемічну ситуацію в Закарпатті. За словами Віктора Ляшка, в області продовжується фіксувати стільки ж випадків коронавірусної хвороби, як і минулого тижня.

У регіоні також спостерігають збільшення темпів госпіталізації. Сьогодні завантаженість ліжкового фонду становить 65%, лікарні відповідно до встановлених вимог повністю забезпечені киснем.

«Коли майже вся Україна «червоніла», у Закарпатті ситуація з захворюваністю була відносно стабільною. Тоді ми зуміли втримати показники «жовтого» рівня епідемічної небезпеки й не допустити підвищення основних негативних показників», – підкреслив Петро Добромільський, в. о. голови облдержадміністрації.

За його словами, завдяки злагодженій роботі керівництва області, органів місцевого самоврядування, закарпатських лікарів наша медична система функціонує на повну, активно діють локації для щеплень проти COVID-19 і триває вакцинальна кампанія.

«Зараз від нас самих залежить, у якій зоні наш регіон опиниться завтра. Ми повинні пришвидшувати темпи вакцинації, щоб захистити якомога більше краян від смертельного вірусу та можливих ускладнень», – резюмував Петро Добромільський.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00