Відзначили День Збройних Сил України

2021-12-06 16:03:10
Сьогодні в районному будинку культури відбулося урочисте зібрання з нагоди  відзначення Дня Збройних Сил України. 

6 грудня – в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні Сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України. Встановлене воно постановою Верховної Ради України 1993 року.
Збройні Сили – це один з елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету.

У залі зібралися представники влади, які висловили щирі слова подяки військовослужбовцям та привітали їх зі святом. 
Грамоти та подяки отримали найкращі військовослужбовці від міської та районної влади.

З вітальним словом до присутніх звернувся, також, голова Тячівської райдержадміністрації Тімур Аверін. Він зазначив, що справжні чоловіки завжди мали своїм покликанням захист рідної землі, тож і нині рядові та офіцери Збройних Сил  гідно продовжують славні традиції. «Сьогодні наші Збройні Сили забезпечують мир у державі та захищають кожного з нас. Усім вам  бажаю миру в серці,  в сім’ях та миру нашій рідній країні. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, злагоди та благополуччя!».

Свої мистецькі вітання присутнім дарували: вокальний ансамбль викладачів та учнів Тячівської дитячої школи мистецтв, танцювальний колектив клубу с.Тячівка та танцювальний колектив студії танцю смт.Тересва.
До уваги присутнім був представлений інформаційний стенд з фото до Дня Збройних Сил України.

Пам’ять про військових, які загинули захищаючи територіальну цілісність та незалежність  нашої країни присутні у залі вшанували хвилиною мовчання.
Покладання квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні здійснили представники Тячівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

За традицією, 6 грудня вітають усіх військових, а надто тих, хто захищає східні рубежі нашої країни. Зараз це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. В цей день ми низько вклоняємось подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, та всім тим, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українській державі.
Люди в погонах завжди вважалися елітою нашої держави, бо завжди стоять на варті миру і спокою в державі. 

Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації     



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00