В обласному центрі Закарпаття відбувся круглий стіл щодо вакцинації людей 65+

2021-12-07 20:24:55
Особи похилого віку є одними з найуразливіших до тяжкого перебігу COVID-19. Щоб обговорити імунізацію цієї категорії населення, в Ужгороді провели круглий стіл «Вакцинація літніх людей 65+».

За дорученням в. о. голови облдержадміністрації Петра Добромільського в заході взяв участь Роман Молдавчук, начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА. За його словами, Закарпаття залишається одним із найактивніших регіонів у країні щодо інформування населення з питань вакцинації, особливо це стосується проведення щеплень людям, які належать до груп підвищеного ризику.

Товариство Червоного Хреста України також результативно працює у цьому напрямку, зокрема здійснює логістичну підтримку закарпатських мобільних бригад з імунізації. На цьому наголосила Вікторія Тимчик, регіональна координаторка вакцинальної кампанії проти COVID-19 в області.

Як зауважив Віталій Завадяк, регіональний комунікаційник проєктів ООН (ЮНІСЕФ), організація й надалі всебічно сприятиме інформуванню закарпатців про важливість захисту від коронавірусу та буде забезпечувати населення роздатковими матеріалами.

Сьогодні в закладах охорони здоров’я області 96% госпіталізованих зі складним перебігом COVID-19 – невакциновані, що й доводить необхідність імунізації.

Питання вакцинації проти коронавірусу перебуває під особливим контролем Президента України Володимира Зеленського та керівництва області.  
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00