ПРО ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

2021-12-09 16:18:26
Сьогодні головою райдержадміністрації, головою координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху Тімуром Аверіним, за участі першого заступника Олександра Шевері проведено засідання Координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

До участі в нараді долучилися члени Координаційної ради та запрошені.
На засіданні розглянуто ряд питань, а саме:
1.Стоянки та місця відстою великогабаритних транспортних засобів в зимовий період.
2.Виведення з ринку автомобільних перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів  поза межами правового поля.
3.Належне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення району, в тому числі зимове утримання.
4.Безпека на дорозі в зимовий період: основні правила безпечного пересування.

Заслухано доповідь завідувача сектору з питань цивільного захисту Василя Бокотея, який повідомив, про те, що місце відстою великогабаритного автомобільного транспорту визначено в м.Тячів по вул.Армійська, 147 на території ТОВ „Тирба+ВТС”.
Представником філії „Тячівський райавтодор” доведено до відома присутніх, що підприємство повністю забезпечено посипковим матеріалом та технікою для ліквідації наслідків негоди на автошляхах.
Богдан Волос, представник Тячівського відділу поліції ГУ Національної поліції в Закарпатській області повідомив, що на дорогах зменшилася кількість ДТП. Систематично проводиться роз’яснювальна та інформаційна робота щодо норм безпечної поведінки на вулицях та дорогах.

В ході засідання прийнято відповідні рішення: щодо виведення з ринку автомобільних перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів поза межами правового поля, належного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення району та дотримання Правил дорожнього руху на автошляхах району.

За результатами проведення Координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху при райдержадміністрації надано відповідні доручення.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації   



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00