ВАДИМ НОСА ВІДВІДАВ УСТЬ-ЧОРНЯНСЬКУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ

2021-12-10 14:20:57
За дорученням голови Тячівської райдержадміністрації Тімура Аверіна, його заступник – Вадим Носа відвідав  Усть-Чорнянську територіальну громаду.

Усть-Чорнянська територіальна громада одна із найвисокогірніших на Закарпатті. Основною діяльністю і джерелом заробітку тутешнього населення є робота з лісом, тому лісозаготівельні і деревообробні підприємства є основними наповнювачами місцевого бюджету.

Мешканці громади доброзичливі, щедрі, відкриті люди, які зберігають і продовжують звичаї та традиції своїх предків, а також передають їх з покоління в покоління. 

Під час зустрічі з представниками громади Вадим Носа наголосив про те, що на сьогодні іншого дієвого способу захистити себе від короновірусної хвороби, окрім вакцинації, немає. Саме тому необхідно скоординувати спільні зусилля медиків та влади, аби люди зрозуміли, що щеплення – це єдиний спосіб захистити себе і своїх близьких.

Вадим Носа зазначив, що відповідно до ст.5 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» відповідальність за здоров’я громадян та проведення необхідних профілактичних та протиепідемічних заходів покладено на органи місцевого самоврядування. Тому запропонував активніше здійснювати комунікацію з населенням щодо популяризації щеплень проти COVID-19. 
Наголосив про важливість формування «колективного» імунітету.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00