Тімур Аверін став учасником форуму "Інструменти економічного розвитку регіонів"

2021-12-12 12:04:21


Цього тижня разом з першим заступником Олександр Шеверя, стали учасниками форуму «Інструменти економічного розвитку регіонів»на території комплексу «Деренівська купіль»

Радує, що наш край все частіше стає майданчиком для потужних дискурсів, обміну думками та напрацювань. На цьому тижні на території комплексу «Деренівська купіль» проходив форум «Інструменти економічного розвитку регіонів», організований Агенцією регіонального розвитку Закарпатської області. 

Було багато цікавих та слушних думок щодо механізмів залучення інвестицій, підтримки бізнесу, розвитку людського капіталу, створення ефективних індустріальних парків, практики загальних стратегій розвитку. 

Зустрівся зі своїми колегами, головами РДА та колегами з ОДА.Відбулася презентація проєктів міжнародних зв’язків, особливо роботи європейського об’єднання територіального співробітництва ТИСА та партнерських угод між  Закарпаттям і Чеською Республікою, співпраці між регіонами-членами Асоціації «ЄВРОРЕГІОН КАРПАТИ-Україна».
Під час форуму було підписано меморандум про міжрегіональне співробітництво між Вінницькою, Житомирською, Луганською, Рівненською, Тернопільською та Закарпатською областями. Цей документ стане основою для нового формату відносин, взаємовигідного партнерства, допоможе розробити спільну стратегію розвитку наших регіонів. 

Ми різні і схожі водночас, а тому разом повинні реагувати на виклики, підтримувати один одного, комунікувати, ділитися напрацюваннями, щоб робити нашу Україну економічно сильною і незалежною.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00