На Берегівщині відновили дорогу до оздоровчо-рекреаційного комплексу

2021-12-14 13:14:03
Протягом робочого сезону тривало активне відновлення дорожньої інфраструктури на маршруті міжнародного значення М-25 «Соломоново» – Чоп – Велика Добронь – Яноші з під'їздом до КПП «Косино».

Заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк наголосив, що вже зараз частина цього автошляху уже повістю відремонтована.

За його словами, у селі Косонь, поблизу якого розташований пункт пропуску на кордоні з Угорщиною, підрядна організація завершила всі роботи.

Тут уклали нове покриття, нанесли дорожню розмітку, облаштували з'їзди та узбіччя, що дозволяє пересуватися маршрутом безпечно та з комфортом.

Як зауважив Ігор Шинкарюк, оновлена дорога також сприятиме і збільшенню потоку туристів у Закарпаття, оскільки біля околиць населеного пункту функціонує оздоровчо-рекреаційний комплекс «Косино».

«Завдяки президентській ініціативі Володимира Зеленського "Велике будівництво" разом із покращенням автошляхів області зростають економічні показники та підвищується туристична привабливість краю», — додав Ігор Шинкарюк.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00