За програмою "Велике будівництво" в Тячеві продовжується реконструкція водозабору та споруд очищення води р.Тиса

2021-12-14 20:00:30
У межах реалізації президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво» в Тячеві продовжується реконструкція водозабору та споруд очищення води р.Тиса потужністю 2400 м3/добу для питних та господарсько-побутових потреб жителів міста.

Згідно проекту, тут проводять улаштування запірно-регулювальної, запобіжної, водозабірної арматури, улаштування мокрих колодязів в місцях зміни рельєфу для спорожнення мережі під час ремонтів, улаштування металевих футлярів в місцях перетину з автомобільною дорогою, існуючими комунікаціями, улаштування колодязя із запобіжним клапаном для автоматичного захисту трубопровода від недопустимого можливого підвищення тиску.

Очікуваними результатами проекту є: підвищення якості питної води; зменшення втрат питної води при її транспортуванні з 40 – 60 % до 3 %; зменшення збитковості комунального закладу, яке надає послуги населенню з водопостачання.

Проект реалізовується згідно програми президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Загальна вартість проекту 53 млн грн. 

Згідно інформації від будівельників, улаштування колодязів буде завершено в поточному році, а от повне завершення проекту планується в листопаді наступного року. 

"Заздалегідь подяка місцевій владі та всім причетним до реалізації проекту", - наголосив очільник Тімур Аверін 


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00