Віктор Микита бере участь у пленарному засіданні п’ятої сесії обласної ради

2021-12-23 16:35:28
Очільник краю Віктор Микита разом із першим заступником та заступниками голови Закарпатської ОДА беруть участь у пленарному засіданні п’ятої сесії обласної ради VIII скликання.

Володимир Чубірко, голова облради, від імені депутатського корпусу привітав Віктора Микиту із призначенням на посаду голови облдержадміністрації.

Своєю чергою новий керівник наголосив на важливості подальшої продуктивної співпраці з депутатами, оскільки всім разом треба працювати на благо закарпатців.

«З першого і до останнього дня своєї роботи на посаді голови Закарпатської ОДА головною метою вважаю об’єднання усіх краян незалежно від політичних уподобань, віросповідання, соціального становища та місця проживання.

Ми – усі єдина родина, Закарпаття – це наш дім, і зробити його заможним, безпечним, комфортним та привабливим – наше спільне завдання!» – підкреслив Віктор Микита.

Голова облдержадміністрації також розповів про пріоритетні сфери своєї роботи на посаді, серед яких і економічний розвиток області. За його словами, в обласному бюджеті, який мають ухвалити на сьогоднішній сесії, варто передбачити більше коштів на цей напрямок.

«Держава вкладає колосальні інвестиції у розвиток краю, всебічно сприяє реалізації нашої регіональної стратегії й забезпечує сталу роботу державних інституцій.

Тому у прийдешньому 2022 році нам необхідно об’єднати свої зусилля, ефективний менеджмент та продовжувати рухатися зустрічними курсами», – звернувся Віктор Микита до депутатів та усіх присутніх.

Також на початку засідання за дорученням апарату Верховної Ради України закарпатцям вручили відзнаки та нагрудні знаки за заслуги перед українським народом, а скаути обласної організації «Пласт» урочисто передали Вифлеємський вогонь краю.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00