З Новим Роком привітали вихованців дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей

2021-12-26 17:28:19
Новий рік у дітей асоціюється з ялинкою та подарунками, тому на нього вони нетерпляче чекають. І святий обов’язок дорослих - надати всім дітям можливість насолоджуватися святом.

Напередодні новорічно-різдвяних свят відбулась святкова зустріч керівництва Тячівської райдержадміністрації та служби у справах дітей з батьками-вихователями дитячих будинків сімейного типу та  прийомними батьками, а також з їх вихованцями - дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

Окрім теплих слів вдячності дорослим за дарований дітям затишок та тепло родинного вогнища, присутні висловили свою готовність і в подальшому сприяти вирішенню проблемних питань, підтримувати ці родини та піклуватись про них.

За кошти обласного бюджету порадували вихованців ДБСТ та ПС солодощами, календарями та книгами "Як говорити, щоб діти слухали і як слухати, щоб діти говорили", яка допоможе батькам налагодити з дитиною діалог та взаєморозуміння.

Найбільшою винагородою для організаторів свята була радість в очах дітей, які продекламували свої улюблені вірші та проспівали святкові пісні. 

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації  



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00