Практичні навчання в КНП «Тячівська районна лікарня»

2021-12-30 11:24:38
На виконання протокольного рішення наради від 29 грудня 2021 року щодо вжиття заходів із запобігання виникненню пожеж в лікувальних закладах області та оперативного реагування на них, у зв’язку з пожежею у реанімації Косівської лікарні Івано-Франківської області, що сталася через заупокійну свічку, яку працівник установи поставив після смерті померлого хворого на COVID-19.

Сьогодні, 30 грудня, на базі КНП «Тячівська районна лікарня» відбулися практичні навчання евакуаційних заходів до яких залучено представників Тячівського РУ ГУДСНС України в Закарпатській області, Тячівського РВП ГУНП в Закарпатській області за участі керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - першого заступника голови Тячівської РДА Олександра Шевері та завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій Василя Бокотея. 

Під час навчання було відпрацьовано питання евакуації пацієнтів та медперсоналу, гасіння пожежі первинними та вторинними засобами пожежогасіння. 

Керівник КНП «Тячівська районна лікарня» Федір Яринич ознайомив присутніх з принципами роботи системи централізованої подачі кисню на даному підприємстві.

Сектор з питань надзвичайних ситуацій Тячівської райдержадміністрації


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00