У Тячівському районі проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота з роботодавцями щодо вакцинації від COVID-19

2022-01-17 17:22:25
Другий рік поспіль увесь світ перебуває в процесі боротьби з коронавірусною інфекцією. Всесвітня організація здоров'я рекомендує вакцинацію, як єдиний ефективний спосіб захиститися від важких наслідків коронавірусу і припинити пандемію. Усі держави, наразі, активно закликають населення до вакцинації, оскільки кінцевий результат розвитку хвороби, її наслідки, вплив на економіку та всі державні процеси передбачити практично неможливо.

Карантинні обмеження в Україні по-різному вплинули на сектори економіки, зокрема найбільше постраждали сфери, пов'язані з необхідністю відвідування громадських місць.

Чи буде ще один спалах захворювання – багато в чому залежить від самих громадян та темпів вакцинації. Щоб не допустити погіршення ситуації, та запровадження нових жорстких обмежувальних заходів необхідно щепитися. 

Минулого тижня заступник голови Тячівської райдержадміністрації Вадим Носа зустрівся з керуючими та власниками торговельних закладів району. 

Посадовець відвідав  супермаркети: "Алма" (м.Тячів), "Горобчик" (с.Ганичі), алкомаркет "Абсолют" (с.Терново), торгові центри: "Абсолют" (с.Калини), "Ексклюзив", "Малятко"(с.Нересниця) та "1000 дрібниць" (с.Ганичі) та магазин "Фурт-сервіс" (с.Ганичі). Під час зустрічей обговорювалось питання проведення вакцинальної кампанії серед працівників.

"Працівникам сфери обслуговування потрібно імунізуватися та суворо дотримуватися карантинних обмежень – адже вони, щодня, контактують з великою кількістю людей. Вакцинація зменшує темпи поширення вірусу та дає змогу легше перехворіти, а значить – знизити навантаження на систему охорони здоров’я. Сьогодні обмежень щодо доступу до вакцини не існує. Щепитися набагато простіше, ніж перенести хворобу. Вакцина в Україні ефективна, безпечна і захищає від середньої тяжкості і тяжкого перебігу хвороби", - зазначив Вадим Носа.

Під час зустрічей заступник очільника району детально розповів про роботу пунктів щеплення та Центрів масової вакцинації.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00