Голова Закарпатської ОДА провів зустріч із заступником Посла Держави Ізраїль в Україні

2022-01-24 20:17:43
Сьогодні голова облдержадміністрації Віктор Микита провів зустріч із заступником Посла Держави Ізраїль в Україні Йоавом Бистрицьки, котрий уперше перебуває в Закарпатті.  
  
«Разом з паном Йоавом обговорили низку питань, що спрямовані на налагодження двостороннього співробітництва», — наголосив очільник краю. 
  
Ізраїль — є одним із лідерів у сфері надання медичних послуг. Там на сучасному медичному обладнанні працюють спеціалісти з високим рівнем фахової підготовки.  
  
«Для нас же зараз досвід та допомога закордонних колег є знаковою, оскільки питання розвитку медицини — номер один. У межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво» покращуємо та модернізуємо інфраструктуру, зокрема мова й про заклади охорони здоров'я», — зауважив Віктор Микита. 
   
Також обговорили можливості для розвитку бізнесу, оскільки наш край завжди відкритий для будь-яких пропозицій, інвестиційних проєктів тощо. Йшлося про можливості в галузях сільськогосподарського виробництва, туризму, екології, агропродовольчого сектору тощо. 
  
Після зустрічі голова облдержадміністрації разом із Йоавом Бистрицьки поспілкувалися з журналістами.  
  
«Дякую нашим закордонним партнерам за увагу до Закарпаття!» — підкреслив Віктор Микита.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00