ПОЗАПЛАНОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС

2022-01-25 16:33:40
Сьогодні, під головуванням Тімура Аверіна, голови райдержадміністрації, відбулося позапланове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тячівської районної державної адміністрації.

На порядок денний було винесено актуальне та важливе питання стосовно додаткових протиепідемічних заходів щодо недопущення різкого поширення на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19.

На сьогодні у Тячівському районі встановлено «помаранчевий рівень» епідемічної небезпеки. 

Спад захворюваності в районі тривав шість тижнів поспіль, до 9 січня 2022 року. За останній тиждень кількість виявлених випадків захворювань на коронавірус збільшилася на 87%, госпіталізацій на 33%. Завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підозрілим/підтвердженим випадком COVID-19, становить 50%. 74 ліжок зайняті хворими із підтвердженим випадком COVID-19, 1– хворим із підозрою на ковід. 

Найбільший приріст захворюваності відбувається у Тячівській, Дубівській, Солотвинській та Буштинській територіальних громадах.

За підсумками обговорення даного питання виконавчим комітетам місцевих рад було рекомендовано, терміново, провести засідання комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на яких прийняти рішення про переведення навчальних закладів на дистанційну форму навчання та посилити контроль за дотриманням карантинних заходів.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації    

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00