У ДУБІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕДЕНО НАРАДУ ЩОДО ВАКЦИНАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ

2022-02-04 17:28:21
4 лютого голова райдержадміністрації Тімур Аверін провів, у Дубівській територіальній громаді, нараду з представниками селищної ради, структурних підрозділів та медиками.
 
Участь у заході, також, взяв заступник голови райдержадміністрації Вадим Носа та директор КНП ТРР" "ЦПМСД" Михайло Даруда.

Основною темою зустрічі було питання проведення роз’яснювальної роботи щодо вакцинації населення.

Як наголосив Тімур Сергійович, наразі, у районі зафіксовано два випадки захворювання на поліомієліт серед дітей. Тому, закликав громадськість здійснювати вакцинацію від інфекційних недуг згідно з Календарем щеплення, аби уникнути розповсюдження небезпечних хвороб серед населення.

Також йшла мова й про необхідність активізації роботи з вакцинації мешканців від COVID-19, адже нині медики фіксують черговий спалах цієї недуги.

Наразі не існує специфічного лікування проти коронавірусної хвороби, тому для того, щоб зберегти своє здоров’я потрібно мінімізувати ризик або навіть унеможливити ймовірність інфікування. Це стає можливим саме завдяки проведенню масової імунізації населення.

Ризик поширення інфекції дуже високий серед організованих колективів, що робить їх пріоритетною групою населення для проведення вакцинації. 

Тільки вакцинація допоможе уникнути поширення вірусу.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 


 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00