СИТУАЦІЯ В УКРАЇНІ СТАНОМ НА РАНОК 7 БЕРЕЗНЯ

2022-03-07 10:05:18
Маріуполь і Волноваха залишаються в облозі, тривають бої. 
 
У Кіровоградській та Волинській областях спокійно, без тривог. 
 
У Херсоні ніч минула спокійно, область – у тимчасовій окупації. Багато сіл без світла, газу, води, без їжі та медикаментів. Потрібен зелений коридор. 
 
У Житомирській області з вечора під обстріли потрапила північна частина. Зазнала руйнувань цивільна інфраструктура у містах Овруч, Малин, Коростень, с. В'язівка Коростенського району. Авіаудари задавались по приватних будинках, будівлі Центру зайнятості, одна із ракет розірвалась поряд зі школою. 
 
У Запорізькій області поблизу населених пунктів Гуляйполе, Оріхів та на напрямку Василівка-Балабіно особовий склад ЗСУ веде оборонну операцію. Пологи, Василівка, Токмак – тимчасово окуповані. АЕС залишається під контролем російського агресора. 
 
На Рівненщині спокійно, на Вінниччині ніч була відносно спокійною, але з 5:30 – повітряні тривоги. 
 
У Хмельницькій області оголошувались повітряні тривоги. На Старокостянтинівському аеродромі після учорашніх ударів троє людей поранені, один загиблий. 
 
У Черкасах та на Львівщині ніч минула спокійно. 
 
У Чернігові тричі за ніч оголошувалися повітряні тривоги. Вночі російська армія хаотично обстрілювала житлові квартали Чернігова, центр міста. Агресор поцілив у школу, житлові будинки, частина міста перебуває без електрики. Тривають бої на підступах до Чернігова, а також в області. 
 
На Сумщині ніч минула без авіаударів. Складною залишається ситуація в Охтирці, Тростянці. На територію області заходить велика кількість російських військ. 
 
Нічні повітряні тривоги оголошувались у Полтаві, Лубнах та Пирятині. 
 
У Чернівцях та Івано-Франківську було спокійно. 
 
У Луганській області ніч пройшла спокійно, зранку ворог обстрілює Сєвєродонецьк з важкої артилерії. Попасна вже дві доби перебуває під масованими обстрілами. Вчора був відправлений евакуаційний потяг з більш як 2000 людьми. 
 
На Донеччині Маріуполь і Волноваха — в облозі. Тривають бої. У Краматорську вчора пізно ввечері оголошувалась повітряна тривога. В область направляють гуманітарні вантажі, вже отримали допомогу із Дніпра, Черкас, Львова. Потрібен зелений коридор. 
 
У Тернополі було тихо, в Одесі також ніч минула спокійно. 
 
Миколаїв російські війська обстріляли із "Градів". В інших районах Миколаївської області ніч була відносно спокійною. 
 
На Дніпропетровщині оголошувались три повітряні тривоги за ніч, але зараз спокійно. 
У Харкові всю ніч тривали атаки з повітря на житлові будинки в різних районах міста. 
 
На Київщині бої на напрямку Макарів – Ірпінь – Гостомель. Постійно оголошуються тривоги авіаудару. У с. Бишів Фастівського району - авіаудар. 
 
На Закарпатті ніч минула тихо.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00