ТЯЧІВЩИНА ДОПОМАГАЄ ЛЮДЯМ, ЯКІ НАЙБІЛЬШЕ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ВІЙНИ

2022-03-09 13:43:06
Військове вторгнення Росії 24-го лютого у більшості своєму застало українців зненацька. Проте майже одразу стало зрозумілим, що очікувати на допомогу не треба, а потрібно починати працювати тут і зараз, обирати свій напрямок.

Тячівський районний Центр дитячої та юнацької творчості перетворився на гуманітарний штаб із перших днів війни.
 
Жителі Тячівщини об’єдналися у волонтерський рух, щоб допомагати українським воїнам, людям із міст та сіл, що перебувають під обстрілами російської армії.

Гуманітарний штаб працює зранку до ночі. Тут щодня допомагають волонтери.  Долучаються небайдужі люди різного віку та професій. 

З Тячева здійснено відправку гуманітарних вантажів на передову, Київ та Гостомель, до населених пунктів, які найбільше постраждали від бойових дій. Це речі першої необхідності, продукти харчування, напої, медикаменти, засоби гігієни, дитяче харчування, одяг, тощо.

"Дякую усім, хто працює не покладаючи рук: усім, хто привозить допомогу, сортує, роздає, скеровує в інші регіони, де її чекають наші воїни та мирні жителі, які перебувають у зоні бойових дій", - зазначив голова Тячівської РВА Тімур Аверін.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації  

 


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00