В УКРАЇНІ ВІДБУДЕТЬСЯ МАСШТАБНА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ “СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ”

2022-02-23 10:29:18


Уже 16 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до серця” проводить акції зі збору  коштів для хворих дітей, на які закуповується медичне обладнання та безкоштовно передається для користування в дитячі лікарні України. 


Цьогоріч кошти збиратимуться з метою придбання діагностичного медичного обладнання для дітей з вадами слуху у дитячі лікарні країни.

Утворені на місцях Організаційні комітети будуть організовувати волонтерів, які, у свою чергу, займатимуться громадською роботою: організація масових заходів, конкурсів, змагань, вікторин, виставок, аукціонів тощо, суспільним збором коштів.  Фонд закликає людей доєднатися до цієї важливої місії й допомогти хворим дітям почути цей світ. 


Після початку акції волонтери працюватимуть під час різноманітних заходів, що проходять у закритих приміщеннях або на спеціально відведеній території. Скриньки знаходитимуться біля волонтерів, а також будуть встановлені в загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах тощо. 


По завершенню акції кошти підрахують та направлять на закупівлю медичного обладнання. Його передадуть у дитячі лікарні в областях України у порядку, визначеному Лікарською Радою. 


Благодійний фонд зазначає, що діти  мають обслуговуватися  на цьому обладнанні абсолютно безкоштовно. 


Довідково.

ВБФ “Серце до серця” веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні.


Основні цілі фонду: 

  • розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів; 

  • привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності; 

  • виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України; 

  • покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих лікарнях України.

Протягом 2006-2021 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес структур було зібрано в Закарпатській області зібрано 4189217,63 грн. та закуплено медичне обладнання для області.

Просимо долучитися до участі у 17-ій Всеукраїнській благодійній акції "Серце до серця".

Більш детальну інформацію читайте тут


За додатковою інформацією звертатись до Марії Рущак, обласного представника ВБФ "Серце до серця" та координатора акції в Закарпатській області (099-082-89-24)
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00