Економічний розвиток Закарпаття – тема наради з представниками Комітету ВРУ та Офісу Президента

2022-03-23 16:02:27
Сьогодні голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів онлайн-нараду з представниками Комітету ВРУ з питань економічного розвитку та Офісу Президента України.

У межах зустрічі розглянули правила та особливості релокації, працевлаштування, стратегію розвитку регіону, можливості фінансування ремонту підприємств, будівництва нового житла для ВПО, відповідної інфраструктури.

«Ми маємо бути надійним тилом для нашої армії, тому безперебійна робота бізнесу є надважливою. Закарпаття отримало близько 500 запитів на переміщення підприємств з інших регіонів.

Усе це має працювати системно, кожне прийняте рішення повинне бути виваженим та результативним. Визначили пріоритети: ніякого шкідливого для екології краю виробництва», – зауважив Віктор Микита.

З підприємствами, які планують релокацію, вже ведуть перемовини для можливої організації професійного навчання місцевих фахівців безпосередньо на виробництві. Це допоможе швидко підготувати фахові робочі кадри.

«Водночас отримали "зелене світло" на підготовку пропозицій до нормативних документів з питань особливостей економічної діяльності для нашого краю, аби максимально ефективно та у стислі терміни забезпечити відновлення роботи бізнесу та інтеграцію підприємств.

Будемо далі командно працювати над розвитком нашого регіону, його економічного потенціалу», – наголосив Віктор Микита.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00