Угорщина передала чергову партію гуманітарної допомоги для України

2022-03-26 22:25:48
На КПП «Чоп (Тиса) – Захонь» сьогодні область отримала чергову партію гуманітарної допомоги для українців від партнерів з Угорщини. Про це інформує перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Уповноважений Уряду Міклош Шестак, генеральний консул Угорщини у м. Ужгород Йожеф Бачкаі, заступник голови ТУКЗ Гейза Гулачі та голова – директор Угорської екуменічної служби допомоги Ласло Легел передали ще 6 вантажівок із продуктами харчування, одягом та деякими речами першої необхідності. 

За словами Мирослава Білецького, одна з вантажівок поїхала до гуманітарного хабу, де її вміст завантажать у вагони і відправлять залізницею у «гарячі точки». Ще одна – на Берегівщину, де допомогу зможуть використати для потреб вимушених переселенців, які там тимчасово проживають. Інші поїхали у заздалегідь визначені точки.

«Ми щиро вдячні нашим сусідам за підтримку та турботу про українців, які через бойові дії опинилися у скрутному становищі. Водночас обговорили перспективу отримання таких вантажів і в подальшому з чітким документуванням доставки гуманітарної допомоги у місця її призначення для зареєстрованих осіб-переселенців», – прокоментував перший заступник голови ОВА.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00