На Закарпатті з робочим візитом перебуває заступник керівника Офісу Президента України

2022-04-02 10:44:17
У межах робочої поїздки на Закарпаття заступник керівника ОПУ Ігор Жовква провів зустріч з очільником області Віктором Микитою та Генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бачкаі.

«Розглянули питання гуманітарної допомоги Україні, прийняття Угорщиною наших громадян, які вимушено виїхали з регіонів, де тривають активні бойові дії, механізм направлення на лікування в сусідню державу дітей, котрі постраждали унаслідок війни, підтримки переселенців, які зараз перебувають у межах нашої області, та інші», – прокоментував Віктор Микита.

За його словами, на зустрічі також обговорили співпрацю у сфері економіки, стимулювання та підтримки закарпатських підприємців і низку важливих інфраструктурних проєктів. Ішлося й про розвиток співробітництва та напрямки, котрі можуть бути найбільш перспективними для обох країн з урахуванням воєнного стану.

Ігор Жовква подякував Генеральному консулу Йожефу Бачкаі за велику роботу, яку оперативно провели спільно із Закарпатською ОВА в цих складних умовах для підтримки регіональних заходів, та за гуманітарну допомогу в «гарячі точки» України, направлення якої координувало Генконсульство Угорщини в Ужгороді.

Своєю чергою Йожеф Бачкаі подякував за високу організацію роботи, взаємодію та безпрецедентну підтримку, яку забезпечено на усіх рівнях.

«Україна демонструє справжній героїзм та волю до перемоги. Це бачить увесь світ.

Домовилися продовжувати спільну роботу та розвивати взаємовідносини за різними напрямками», – резюмував Віктор Микита.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00