У регіоні запустили «гарячу лінію» з правової підтримки переселенців

2022-04-06 10:03:08
Для вимушено переміщених осіб, котрі потребують правової підтримки, на Закарпатті створили «гарячу лінію». Про це йшлося на зустрічі заступника голови обласної військової адміністрації Петра Добромільського з деканом юридичного факультету УжНУ Ярославом Лазуром.

«На території регіону перебуває велика кількість переселенців, яким необхідна якісна юридична підтримка, зокрема консультації щодо відновлення документів, виїзду за кордон тощо. Також тут краяни можуть дізнатися про правові аспекти отримання та відправлення гуманітарних вантажів, передачі майна на потреби військових», – зауважив Петро Добромільський.

Ярослав Лазур зазначив, що консультації надаватимуть фахівці УжНУ:

«Ініціатива стане хорошим досвідом і для студентів юридичного факультету, котрі під керівництвом викладачів долучатимуться до роботи в кол-центрі».

Також 6 квітня о 14:00 відбудеться онлайн-семінар «Гуманітарні виклики для України в умовах воєнного стану та їх правове вирішення». Захід проводить «Центр правової підтримки осіб, постраждалих внаслідок військового вторгнення» Національної академії правових наук України та ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

Долучитися можуть усі охочі за посиланням.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00