Колектив Тячівської районної військової адміністрації долучився до акції з благоустрою «Закарпаттю - чисте довкілля»

2022-04-21 16:07:15
В Тячівському районі триває місячник "Чисте узбіччя", адже зберегти природу та сприяти її оновленню - завдання кожної людини. 

Відповідно до розпорядження голови Тячівської РВА  Тімура Аверіна від 18.04.2022 №23 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції  «Закарпаттю - чисте довкілля», місячника "Чисте узбіччя" та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території району» для здійснення комплексу заходів щодо приведення території району в належний санітарний стан залучено виконавчі органи місцевих рад територіальних громад, установи, організації та підприємства незалежно від форм власності.

Заходи з прибирання та благоустрою стали традиційними, адже вони є основним чинником у покращенні стану навколишнього природного середовища. 

Сьогодні колектив Тячівської РВА долучився до акції з благоустрою. Спільними зусиллями було прибрано територію навколо будівлі Тячівської районної ради.

Голова Тячівської РВА Тімур Аверін зазначає, що дуже важливо своїм власним прикладом показати і надихнути інших привести в порядок власні подвір’я, газони, території. 

Зробимо територію нашого району чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку та затишку.

Прес-служба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00