Про проведення онлайн-марафону

2022-05-16 10:46:54

Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. У 2022 році День вишиванки припадає на 19 травня.

Українська вишиванка - це національна святиня. Саме вона символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг.

В умовах сьогодення, коли російська агресія проти України намагається знищити нашу історію та культуру, вишиванка набуває особливого значення, демонструє цінності, які є пріоритетними для держави та стає символом перемоги.

Управління культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації запрошує долучитися до онлайн-марафону, присвяченого Всесвітньому дню вишиванки, а саме: підготувати відео- або фотоматеріал, у якому презентувати українську вишиванку за допомогою різних видів і жанрів мистецтва: пісня, танець, образотворче, декоративно-ужиткове мистецтво, літературно-музична композиція, тощо.

Підготовлений матеріал потрібно розмістити у соціальних мережах (зокрема Facebook  або на каналі YouTube) під загальним хештегом #КодНації/.

У разі виникнення питань звертатись до конкретної особи: Наталя Армяновська – директор Донецького обласного навчально-методичного центру культури, тел.050 185 0181.

Прес-служба Тячівської РВА
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00