В області провели інформаційну сесію щодо участі громад у Проєкті USAID «ГОВЕРЛА»

2022-05-25 09:27:26
Начальник управління регіонального розвитку департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА Юлія Плиска з представниками Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») провели інформаційну онлайн-сесію з територіальними громадами області, які пройшли перший етап відбору.

Заступниця керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Наталія Гнидюк, регіональний директор Проєкту Владислав Синицький та в.о. керівника Компоненту-2 Галина Семенець розповіли про ініціативу та користь партнерства для розвитку громади. Окремо зупинилися й на питаннях щодо заповнення аплікаційної анкети, адже від цього залежатиме можливість отримання фінансування.

«Конкурс дозволить визначити десять територіальних громад-партнерок із Закарпаття та отримати фінансування для розвиткових проєктів. Разом працюємо над підвищенням економічного потенціалу нашого регіону та ТГ.

Заповнити аплікаційну форму потрібно до 18:00 30 травня 2022 року», — зауважила Юлія Плиска.

Так, для другого відбору у проєкті потрібно надати кілька ініціатив, які можна розробити за підтримки USAID «ГОВЕРЛА», вказуючи терміни їхнього завершення, необхідні ресурси та переваги.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00