Волонтерська діяльність

2022-06-06 11:11:31


В Україні волонтерський рух завжди був популярним серед різних верств населення, особливо в молодіжному середовищі. Участь у формуванні та реалізації в межах повноважень, передбачених законом, державної політики, у тому числі у сфері волонтерської діяльності, є одним із основних завдань Мінмолодьспорту.

З початку повномасштабної війни росії проти України велика кількість людей в Україні, у тому числі молоді, частково чи повністю змінили свої професії та долучились до волонтерської діяльності – надають допомогу населенню.

Волонтерська діяльність зараз відіграє надзвичайно важливу роль в обороноздатності та гуманітарній стабільності України, а участь у ній молоді є надзвичайно важливою.

Громадська організація «Українська Волонтерська Служба» є надійним партнером Мінмолодьспорту, що з 2017 року розвиває культура волонтерства та взаємодопомоги в Україні, зокрема шляхом забезпечення діяльності Національної волонтерської платформи. 

З 24 лютого поточного року громадська організація додала на платформі новий важливий компонент для надання допомоги населенню та військовим.

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатись до Олени Вузької – операційного менеджера громадської організації «Українська Волонтерська Служба» (тел.098 220 75 57).
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00