У Тячеві відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Конституції України

2022-06-28 15:00:05
Сьогодні у місті Тячів, на площі Поштовій, відбувся урочистий захід  "Молюсь за тебе, Україно!" з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України.

У зібранні взяли участь: начальник Тячівської РВА Тімур Аверін, голова Тячівської райради Юрій Берінде голова Тячівської міської ради Іван Ковач та його перший заступник Владислав Братюк, начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук, начальник Тячівського РВП ГУМВС в Закарпатській області Михайло Палкуш, начальник Тячівського МРВ УСБУ в Закарпатській області Василь Дурневич, представники поліції та ЗСУ, а також працівники установ та організацій, освітяни та мешканці міста.

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації хвилиною мовчання.

Урочистості було розпочато звучанням Гімну України. Почесне право покласти квіти до пам’ятника генію Української нації - Т.Г.Шевченка було надано представникам від державних установ району.

У виконанні вокального ансамблю викладачів Тячівської дитячої школи мистецтв та народного аматорського вокального тріо КЗ«ОМЦКМ» прозвучали музичні композиції.

26 років тому, висловлюючи віковічне прагнення і волю громадян Незалежної Української держави, Верховна Рада ухвалила історичне рішення – нову Конституцію України, в якій закладено повноцінну правову основу нашої держави.

Саме за неї тисячоліттями боролися наші предки. Саме за незалежність і єдність України сьогодні борються із московськими орками воїни Збройних сил України, добровольці і всі патріоти рідної землі.

Прес-служба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00