В селі Мала Уголька триває капітальний ремонт центральної дороги

2018-04-19 17:45:13

18.04.18 р голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук здійснив робочу поїздку в ряд населених пунктів району, в тому числі й село Угля.


Тут керівник району, разом з сільським головою Валерієм Феєром та радником голови РДА  Віталієм Богданом проінспектували хід виконання робіт з капітального оновлення дороги у напрямку Угля - Мала Уголька.
Днями на даній ділянці автодороги, протяжністю 12 км  відновлено  дорожні роботи ТОВ «Мего-ЛТД» (м.Вінниця).  
Як розповів сільський голова Валерій Феєр перший етап оновлення вулиці Шкільної, на відрізку від середньої школи у напрямку села М.Уголька було розпочато позаминулого року. У 2017 також вдалося виконати частину запланованих ремонтних робіт. І ось після незначної перерви дорожники продовжили укладання нового асфальтового покриття, якого місцеві мешканці чекали довгі десятки років.
Фактично дороги в селі не було навіть за радянських часів, не зважаючи на те, що в даній місцевості розміщено чимало туристичних та краєзнавчих родзинок. Зокрема, це Карпатський біосферний заповідник з буковими пралісами, печера “Дружба”, в якій знайдено останки первісної людини,  Карстовий міст тощо.
Як зазначив очільник Тячівщини Василь Дем'янчук , на сьогодні ситуація з станом доріг є найбільш актуальною. Тому з боку керівництва району робиться все можливе, аби її якнайшвидше вирішити, що в свою чергу повинно дати поштовх для розвитку туризму населеного пункту, який зачаровує своєю незвичайною природньою красою.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації























Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00