На Закарпатті відбувся форум для підприємців

2022-07-17 14:41:25
Понад 50 підприємців взяли участь у Go-Adapt Business Forum на Ужгородщині. За словами заступника голови ОВА Олександра Пацкана, до заходу долучилися й місцеві представники ІТ-сфери та фахівці, які через війну переїхали на Закарпаття.

«Загалом у наш регіон релокувалися вже понад 25 тисяч айтівців та 10 тисяч працівників цієї галузі. Вони продовжують діяльність навіть в умовах війни. 

Український бізнес активно розвивається і робить свій внесок в економіку країни. А такі івенти об'єднують підприємців та допомагають визначити вектор подальшого розвитку», – зазначив Олександр Пацкан. 

Мінцифра підтримує компанії в межах проєкту з розвитку підприємництва та експорту Дія. Бізнес. На цьому наголосила заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

«На порталі Дія. Бізнес доступні безкоштовні консультації для підприємців на більш ніж 70 тем, онлайн-школа, маркетплейс фінансових продуктів. Там завжди можна знайти інформацію про гранти або корисні для вас фінансові програми тощо», – підкреслила заступниця Міністра цифрової трансформації.

Захід організували центр Дія.Бізнес в Ужгороді спільно з Міжнародною організацією з міграції.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00