Питання благоустрою обговорили на понеділковій нараді

2018-04-23 16:51:05

Сьогодні 23.04.18 у Тячівській державній адміністрації відбулася понеділкова нарада, яку провів голова Василь Дем'янчук. 
Участь у нараді взяли перший заступник Михайло Полажинець, заступник Віктор Погар, керівник апарату Богдан Макусій.



А також в. о. голови районної ради Ігор Грабарь, в.о керівника Тячівської місцевої прокуратури Іван Мороз, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

Насамперед  обговорено підсумки роботи місячника з благоустрою на території району. Відповідно до розпорядження голови РДА заходи з прибирання та озеленення проведено в населених пунктах району, однак прозвітувалася лише одна Углянська сільська рада.

Василь Дем'янчук зауважив, що хоч зроблено чимало, однак питання благоустрою залишається актуальним й надалі. На жаль,  на прибраних територіях, особливо між населеними пунктами знову з'являються свіжі купи сміття.

Особливо невтішна картина на водоймах та берегах річок, де непотріб валяється де попало. Захаращеними залишаються й присадибні ділянки, узбіччя доріг. Тож потрібно активізувати роботу органів місцевого самоврядування спільно з правоохоронцями з метою виявлення порушень правил благоустрою і винних притягувати до відповідальності.

Окрім цього на нараді відбулося обговорення й інших важливих питань життєдіяльності району. Зокрема з поточного ремонту доріг, протипожежної безпеки, газопостачання на об’єктах бюджетної сфери.

В районі триває підготовка до проведення традиційного свята проводів на полонину, яке відбудеться 5 травня в смт.Дубове.
Про підсумки роботи відділів та управлінь за І квартал 2018 року прозвітувалися керівники структурних підрозділів державної адміністра
ції.

Вчергове голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук звернувся до керівників структур, які надають послуги населенню з метою належного виконання обов’язків та чуйного ставлення до людей.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації






Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00