У Тячеві відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Української Державності

2022-07-28 19:14:57
Сьогодні, 28 липня, вперше в історії, і цей день ввійде в історію, на площі перед приміщенням Тячівської РВА, відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Української Державності.

У зібранні взяли участь: начальник Тячівської РВА Тімур Аверін та його заступник Вадим Носа, голова Тячівської міської ради Іван Ковач та його перший заступник Владислав Братюк, заступник голови Тячівської райради Михайло Вурста, начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук, начальник Тячівського РВП ГУМВС в Закарпатській області Михайло Палкуш, начальник Тячівського МРВ УСБУ в Закарпатській області Василь Дурневич, керівник Тячівської окружної прокуратури Володимир Жилкін, представники поліції та ЗСУ, а також працівники установ та організацій, мешканці міста.

Після урочистого підняття Державного Прапору України присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять за загиблими воїнами, мирними жителями, усіма патріотами України, які віддали свої життя заради щасливого майбутнього.

Почесне право покласти корзини з квітами до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та пам’ятника українського письменника Тараса Шевченка було надано представникам від державних установ району.

Вперше ми відзначаємо День Української Державності, як символ тисячолітньої єдності і незламності нашого народу на шляху до становлення незалежної держави.

Це свято утверджує нерозривний зв’язок усіх поколінь українців, нашу  історію, традиції та прагнення жити у мирній європейській країні.

Бути єдиними і працювати разом на перемогу – найважливіше національне завдання.

Пресслужба Тячівської РВА
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00