30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми

2022-07-30 10:22:19
У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Торгівля людьми – це порушення прав людини та форма рабства, яка продовжує існувати у ХХІ столітті і є актуальною проблемою для всіх країн світу, включаючи і нашу.

Не дивлячись на значну кількість інформації, багато осіб, які постраждали від торгівлі людьми, не свідомі того, що те, що з ними трапилось, є злочином, а вони – потерпілими. Вони не знають про можливості захисту своїх прав та відшкодування завданої їм шкоди.

До цього дня Міністерство культури та інформаційної політики України разом з проєктом "Українцям про ЄС" спільно з Міжнародною організацією з міграції зняли ряд інформаційних відеороликів.

Тож будьте обережними та обізнаними щодо небезпеки торгівлі людьми!









Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00