«Безпека освітнього процесу – це наш пріоритет», – Віктор Микита

2022-08-07 10:01:34
На Закарпатті триває підготовка до початку нового навчального року. Групи з перевірки бомбосховищ та укриттів у закладах освіти області завершують роботу. Про це повідомив голова ОВА Віктор Микита. 
 
«Уже зараз можемо сказати, що низка освітніх осередків не має необхідної інфраструктури, котра відповідає вимогам, – зазначив керівник краю. – У зв’язку з цим дав доручення підрозділам ОВА та обласному управлінню ДСНС розробити технічне рішення на виготовлення закарпатськими підприємствами захисних споруд зі сталі, які можуть бути розміщені на територіях закладів освіти або на відстані 500 м від них

Сьогодні в межах робочої поїздки регіоном Віктор Микита відвідав підприємство, котре має виробничі потужності та досвід виготовлення захисних споруд. За його словами, якість матеріалів і вироби відповідають усім стандартам та вимогам.  

«Безпека освітнього процесу – це наш пріоритет. Тож після завершення роботи комісій з перевірки та консультацій з фахівцями ДСНС будемо приймати рішення щодо можливості використання споруд», – наголосив очільник Закарпаття.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00