Щоб вчасно стартував навчальний процес, необхідно подбати про розміщення людей, котрі зараз проживають у закладах освіти

2022-08-08 09:27:10
У Тячівському районі тривають оперативні ремонтні роботи по облаштуванню приміщень для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Питання їх переселення із приміщень закладів освіти потребує невідкладного вирішення у зв'язку з початком нового навчального року. Для того щоб всі заклади освіти могли розпочати заняття у режимі офлайн, їх потрібно підготувати, а внутрішньо переміщеним особам, які там тимчасово проживають, надати інше житло.

Багатьом з тих, хто знайшов прихисток у нашому районі, вже немає куди й повертатися. А тому, є потреба в допомозі із житлом для постраждалих від війни.

Начальник районної військової адміністрації Тімур Аверін разом з Дубівським селищним головою Денисом Каганцем оглянув приміщення, яке знаходиться у корпусі КНП “Дубівська лікарня”.

Наразі тут проводяться ремонті роботи за рахунок коштів благодійників та меценатів і будуть завершені протягом місяця. 

"Вимушені переселенці, які в приміщеннях закладів освіти тимчасово знайшли прихисток, мають бути переселені, а не виселені  і наше завдання  створити для них  відповідні умови проживання" - наголосив Тімур Аверін.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00