Підготовка комунальних закладів району до опалювального сезону

2022-08-08 10:32:14
Підготовка до сталої роботи в осінньо-зимовий період є одним з найважливіших завдань органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ і організацій.

Опалювальний сезон цього року, за всіма економічними прогнозами, буде нелегким і готуватися потрібно заздалегідь. Тому ми повинні зробити все необхідне для того, щоб він почався вчасно і з достатнім забезпеченням паливними дровами.

Громади Тячівського району займаються забезпеченням комунальних закладів  паливними дровами та підготовкою до опалювального сезону, проводять всі необхідні ремонтні роботи на котельнях, здійснюють випробування тиску в системах, займаються закупівлею необхідних матеріалів.

Начальник районної військової адміністрації Тімур Аверін відвідав Тересвянську територіальну громаду, де ведеться активна підготовка закладів освіти та дошкільних закладів до опалювального сезону. 

"На календарі майже кінець літа, і до початку наступного опалювального сезону залишається мало часу. Сьогодні всім, заздалегідь, потрібно якісно готуватися до найскладнішого у нашій історії опалювального сезону, тому необхідно забезпечити паливними дровами всі комунальні заклади району задля стовідсоткової готовності до зими", - зазначив Тімур Аверін.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00