Відбулася нарада щодо працевлаштування

2022-08-11 16:39:08
Сьогодні в малому залі Тячівської районної військової адміністрації відбулася нарада з питань працевлаштування незайнятих місцевих та внутрішньо-переміщених осіб, а також покращення роботи суб’єктів господарювання.

У нараді взяли участь: голова Тячівської РВА Тімур Аверін, його заступник, Вадим Носа, Наталія Федурцьо, начальник управління державних програм та пріоритетних проектів Закарпатської ОВА, Петро Фолтин, начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Закарпатського ОЦЗ, Віталій Юртин, державний інспектор управління Держапраці у Закарпатській області, Тетяна Дочинець, заступник директора Тячівського районного центру зайнятості, представники територіальних громад району.

Основне завдання державної служби зайнятості - забезпечення умов для реалізації права громадян на працю, сприяння зайнятості населення та запобігання масовому безробіттю, здійснення соціального захисту тимчасово непрацюючого населення. 

Аби допомогти краянам та вимушеним переселенцям знайти роботу, в області запустили спеціальну анкету-опитувальник.

Слід зауважити, що держава допомагає роботодавцям, зокрема компенсовує витрати за кожного працевлаштованого переселенця. Так, за кожного працевлаштованого із числа внутрішньо переміщених осіб, підприємцю виплачується компенсація у сумі 6500 гривень.

Учасниками наради було детально обговорено про механізми співпраці з питань працевлаштування незайнятих місцевих та внутрішньо-переміщених осіб.

Економіка під час війни – це важлива частина фронту. Працюючи і сплачуючи податки, кожен громадянин робить свій вклад у перемогу нашої країни.

Пресслужба Тячівської РВА
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00